John Romeo är inte bara en produkt av författarnas fantasi. Bakom trilogin finns flera aktörer och här kan du läsa mer om alla som varit inblandade i att producera John Romeo.

Recito Förlag

Recito är förlaget som ger ut John Romeo. De är innovativa och ger ut både tryckta böcker och e-böcker. Läs mer på www.recito.se .

Marie Therèse Mattson

Illustratören bakom en del av de illustrationer du kommer att hitta på JohnRomeo.se heter Marie Therése Mattsson. Hon är en 28-årig färgstark konstnär/illustratör ifrån Sundsvall, Västernorrland. Konsten har följt med henne sedan hon var liten och alltid varit en betydelsefull del av hennes liv, med fokus på att få skapa fritt och mycket, hela tiden! Marie har en del konststudier med sig i bagaget. Hon har gått  på estetprogrammet bild och formgivning. Efter det studerade hon under två kreativa och fantastiska år på Sundsvalls Konstskola. Därefter följde en tvåårig yrkes-högskoleutbildning i Grafisk Design & Kommunikation, på Idévärlden i Bollnäs. Numera frilansar Marie, men målet att en dag ge ut en egen barnbok.

Vill du se mer av Maries konst kan du besöka www.vackerform.se, www.vackerformbutik.se eller facebook-sidan. det jag gör? Du kan också kontakta Marie direkt på e-postadressen marietherese@vackerform.se.